Studentmassage op kantoor:

Fittere medewerkers en minder verzuim?

Profiteer nu van ons actietarief van €22,50 voor een half uur massage!

Studentmassage masseert bij jou op de zaak of bij de medewerkers thuis. Massage vermindert verzuim en draagt bij aan de gezondheid en fitheid van jouw medewerkers.
Andere voordelen zijn:

  • Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers

  • Betere hantering van de werkdruk

  • Een aangename werksfeer

  • Een verbeterde werkhouding

  • preventie van werkgerelateerde klachten

  • Reductie van stress

Werkwijze:

Wij komen met onze bakfiets en alle benodigde spullen bij jou op de zaak. Daar klappen wij de stoel(en) uit waar uw werknemers plaats kunnen nemen voor een half uurtje ontspanning. Voorafgaande aan de stoelmassage zullen wij vragen of uw medewerker op zijn of haar gemak is om de bovenkleding uit te trekken. Zo niet, dan kunnen wij ook prima over de kleding heen masseren. In verband met privacy is het handig een ruimte ter beschikking te hebben waar de massages kunnen plaatsvinden. 
*minimale afname van bedrijfsmassages zijn 60 minuten. 

Coronaproof:

In verband met de maatregelen vanuit het RIVM zullen wij werken met mondkapjes, desinfecteren wij de stoel na elke massage en wassen wij voor iedere massage onze handen. Waar mogelijk behouden wij ook graag de 1,5 meter afstand.  

Stoelmassage op het werk is zó effectief gebleken als ziekteverzuim preventie middel, dat de belastingdienst dit voor bedrijven fiscaal aftrekbaar heeft gesteld. Stoelmassage of bedrijfsmassage wordt als vrije verstrekking beschouwd en is aftrekbaar van de loonbelasting indien er aan de voorwaarden wordt voldaan.
Meer weten? Ga naar Belastingdienst.nl

Met deze massagestoel komen we op locatie.
Valt uw bedrijf binnen deze radius?