Werkwijze Studentmassage:

Als u massage aan huis of op locatie wilt boeken in Groningen of Zwolle, dan kan u dit gemakkelijk inplannen via onze website. Ga naar het kopje ”agenda” in het keuzemenu. Hier kunt u vervolgens een keuze maken betreffende locatie, masseur, type massage en de duur van de massage.
Ga verder en selecteer uw gewenste datum en tijd. 

Vervolgens vult u uw eigen gegevens in. In het veld ”Adres” en ”Postcode” vult u de locatie in waar u de massage wilt. Dit hoeft dus niet uw eigen woonadres te zijn, maar kan ook op werk of op de sportclub. Kijk van te voren wel even in welke zone uw gewenste locatie valt. Door onze handige bakfiets en uitklapbare massagetafel of massagestoel is het dus mogelijk om op elke gewenste locatie een massage te krijgen. Met dit gemak bouwen wij onze mobiele praktijk binnen 5 minuten op! 

Als laatste stap geeft u de betaalwijze aan. U kunt daar kiezen tussen contant betalen of betaling door middel van een betaalverzoek. De betaling wordt ter plekke achteraf gedaan.

Nadat de massagetafel/massagestoel voor u klaar staat, kunt u een keuze maken uit onze verschillende massage emulsies of oliën. U neemt daarna plaats op de massagetafel/massagestoel. Het enige wat dan nog rest is genieten!