Wie zijn wij?

Lars (links) Mark (rechts)

Lars (21 jaar) en Mark (25 jaar)

Wij zijn Lars en Mark en zijn studenten fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Beiden hebben wij zowel een achtergrond in als ook een passie voor sport en spel. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij het erg leuk vinden om hiermee bezig te zijn. Dit betekent echter niet dat dit het enige is waar wij ons mee bezig houden. Ons doel is om onszelf zo breed mogelijk te oriënteren door middel van het ontdekken van andere vaardigheden en kennis. 

Beide beleven we veel plezier aan onze studie, waarbij wij momenteel bijna ons vierde studiejaar afronden. Tijdens onze studie merkten wij echter dat er iets ontbrak. Wij gingen daarom op zoek naar een nieuwe/extra uitdaging. Dit zoeken heeft ertoe geleid dat Studentmassage in beeld kwam: een nieuw avontuur die wij graag met beide handen wilde aangrijpen. Dit nieuwe avontuur lijkt ons een mooie kans om onszelf te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen.

Fleur

Fleur, (21 jaar)

Hey! Ik zal mij even voorstellen! Ik ben Fleur. Ik ben 21 jaar en kom uit de buurt van Gouda. Ik ben dit jaar begonnen aan het tweede jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool. Ik heb altijd al een interesse gehad in het welzijn van mensen, deze interesse komt terug op alle verschillende vlakken. Hiervandaan komt ook mijn interesse voor het menselijke lichaam en daarom heb ik in mijn tussenjaar een opleiding tot sportmasseur gevolgd. Ik heb heel veel zin om aan dit nieuwe avontuur te beginnen en voor Lars en Mark te werken! Hopelijk tot snel!

Ian
Ian, (26 jaar)
 
Hoi, mijn naam is Ian, ik ben 26 en woonachtig in Groningen. Na wat langer zoeken heb ik mijn passie gevonden en besloten om fysiotherapie te studeren. Dit komt mede door mijn grote interesse in sport en het menselijk lichaam.
 
Na verschillende (bij)baantjes ben ik op zoek gegaan naar iets wat echt aansluit op mijn studie en interesses. Studentmassage bied hierin een mooie uitdaging en een leerzame periode.
 
Ik heb er zin in en hopelijk tot snel!
Jos

Jos, (21 jaar)

Mijn naam is Jos en ik ben 21 jaar oud en geboren in getogen in Zwolle. In het schooljaar van 2020 ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie in Groningen, en in deze stad en het vak wist ik al heel snel mijn draai te vinden. Ik heb veel interesse in de werking en behandeling van het menselijk lichaam, en dat is een voornaamste reden om te beginnen met deze mooie baan.

Deze twee elementen komen elkaar mooi tegen en zijn goed te combineren bij Studentmassage. Het is voor mij een ideale flexibele bijbaan wat goed aansluit op mijn studie. Ik kijk uit naar komende periode!

Tot snel!

Jop

Jop, (20 jaar)

Hoi ik ben Jop ter Veen,

Ik ben geboren en getogen in Zwolle en daar woon ik nu nog steeds. Afgelopen jaar (2022) heb ik mijn sport en bewegen diploma gehaald. Via deze opleiding heb ik ook mijn diploma als masseur gehaald. Ik ben altijd al super geïnteresseerd in het menselijk lichaam en ik vind het super leuk om mensen te kunnen helpen met masseren.

Tot snel!