Massage aan huis of op locatie

Sportmassage

Zware training gehad of juist een mooie sportieve uitdaging in het vooruitzicht? Dan kunnen wij je helpen om jouw spieren in topconditie te houden. Tijdens de massage pakken wij gebieden met hoge spierspanning aan, zodat jij onbezorgd kunt (blijven) sporten.

Ontspanningsmassage

Stress en/of een verkeerde houding leveren regelmatig klachten op in de nek, rug of schouders. Heb je hier last van, dan is een ontspanningsmassage een uitkomst. Jij kunt kiezen wat je prettig vindt; wij masseren zowel op een massagestoel als op een massagetafel. 

Duomassage

Tegelijkertijd gemasseerd worden met uw partner, vriend of vriendin? Dat kan! Bij een duomassage komen twee masseurs aan huis en kan u samen genieten van een massage.

 

Massages op een evenement of kantoor

Wij bieden ook massages aan op evenementen of op kantoor. Op sportevenementen, festivals of iets waarbij jij graag een massage wil zijn wij inzetbaar. Studentmassage masseert op kantoor of bij de medewerkers thuis, dat biedt de volgende voordelen:

  • Preventie van werkgerelateerde klachten.
  • Reductie van stress.
  • Enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.
  • Betere hantering van de werkdruk.
  • Een verbeterde werkhouding.

Heb je interesse in zakelijke massages? Wij verzorgen al het materiaal dat nodig is voor de massage, ook op jouw locatie. De massages per persoon duren 20 tot 30 minuten. Masseren over de kleding heen is ook mogelijk. Voor zakelijke massages hanteren wij een tarief van €50 per uur.

Heb je een evenement, bel of mail ons dan even. Zo kunnen we samen kijken hoe wij jou het beste kan ondersteunen tijdens het evenement.