Wij bieden:

Sportmassage

Zware training gehad of juist een mooie sportieve uitdaging in het vooruitzicht? Dan kunnen wij je helpen om jouw spieren in topconditie te houden. Tijdens de massage pakken wij gebieden met hoge spierspanning aan, zodat jij onbezorgd kunt (blijven) sporten.

Ontspanningsmassage

Stress en/of een verkeerde houding leveren regelmatig klachten op in de nek, rug of schouders. Heb je hier last van, dan is een ontspanningsmassage een uitkomst. Hierdoor worden spieren losgemaakt en kun jij er weer helemaal tegenaan. Jij kunt kiezen wat je prettig vindt; wij masseren zowel op een massagestoel als op een massagetafel. 

Duomassage

Tegelijkertijd gemasseerd worden met uw partner, vriend of vriendin? Dat kan! Bij een duomassage komen twee masseurs aan huis en kan u samen genieten van een massage.

Voor het boeken van een duomassage dient u ons te bellen of berichten op 06-83693367

Aanwezig op jouw evenement!

Doordat wij niet gebonden zijn aan een vaste locatie, zijn wij ook inzetbaar op evenementen. Denk hierbij aan sportverzorging tijdens jullie kampioenswedstrijd, massages voor de loopclub of bij jouw toernooi. Heb je een evenement, bel of mail ons dan even. Zo kunnen we samen kijken hoe wij jou het beste kan ondersteunen tijdens het evenement.