Wij werken coronaproof:

Update 23 februari:
Naar aanleiding van de persconferentie mogen wij weer open! Bij binnenkomst hanteren wij 1,5 meter afstand en dragen wij een mondkap. De mondkap zal gedurende de massage ook opblijven. 

Update 15 december:
Naar aanleiding van de toespraak van Rutte moeten wij helaas tijdelijk dicht. We houden het nieuws nauwlettend in de gaten en zullen u via onze sociale media op de hoogte houden. Voor vragen kunt u ons altijd contacten. Tot snel!

Update Juni:
Wij willen u informeren dat wij de benodigde maatregelen en regels zo goed mogelijk hanteren. Echter, aangezien wij tijdens de massages de 1.5 meter afstand niet kunnen bewaren, zullen wij wat veranderingen doorvoeren in het beleid. Vanzelfsprekend zullen wij zo hygiënisch mogelijk te werk gaan. Tevens houdt dit onder andere in dat de massages voorlopig enkel in buiklig en in zit (met de buik tegen de stoel) kunnen plaatsvinden. Dit betekent dat alleen de rugzijde van het lichaam behandeld kan worden. Tijdens de behandelingen zal de masseur in dienst een mondkapje dragen om eventuele besmetting te voorkomen. De keuze is aan u om tijdens de behandeling zelf ook een mondkapje te dragen, in deze beslissing bent u vrij. Bij het reserveren van uw afspraak, ontvangt u in de mail een korte vragenlijst betreffende het wel of niet hebben van milde tot ernstige symptomen. Mocht u vlak voor uw behandeling toch klachten krijgen, dan kunt u contact met ons opnemen om uw afspraak te verzetten. Wij hopen u snel weer blij te maken met onze diensten!